Božično-novoletni smučarski in deskarski tečaj za otroke na smučišču Soriška planina – prevozni

Možnost koriščenja turističnih bonov za tečaje v letu 2021! 🙌

Za predšolske in šolske otroke jugozahodne regije

VIDEO NAŠIH TEČAJEV

Jugozahodna regija:

Osrednjeslovenska
Gorenjska
Goriška
Notranjsko-kraška
Obalno-kraška
Zasavska

Prevoz bo organiziran iz Vrhnike, Ljubljane, Domžal, Kamnika, Medvod, Kranja, Škofje Loke, Gorenje vasi in Žirov.

TERMIN

od 26. 12. do 30. 12. 2021
Odhodi in prihodi približno 1 uro pred začetkom in po zaključku.

Naši vrhunski učitelji imajo večletne izkušnje in se redno izobražujejo. Imajo potrjeno licenco za sezono 2021/22.

Rezervirajte mesto svojemu otroku pravočasno, saj nam z uspešnimi izvedbami tečajev zaupa vedno več ljudi, poleg tega pa je število mest na tečaju omejeno – pohitite s prijavami! 

CENA

SUPER AKCIJA že od 153 €
Ob prijavi dveh otrok iz ene družine prejmeta oba člana 10 % popust!


Gorenjska regija:

AKCIJA: 170 € Škofja Loka
AKCIJA: 185 € Gorenja vas
AKCIJA: 185 € Žiri
AKCIJA: 185 € Kranj

Osrednjeslovenska regija:
AKCIJA: 185 € Medvode
AKCIJA: 200 € Kamnik
AKCIJA: 200 € Domžale
AKCIJA: 200 € Ljubljana
AKCIJA: 200 € Vrhnika

Avtobus se lahko po potrebi tudi ustavi na vmesnih postajališčih – avtobusne postaje.

CENA VKLJUČUJE

– poučevanje smučanja oz. deskanja s profesionalnimi učitelji z veljavno licenco 2021/22
– avtobusni prevoz
– smučarsko karto za 5 dni
– 4. dan otroški test smuči s profesionalno Elanovo ekipo, na tem dogodku otrok dobi tudi slasten Jezerškov šmorn
– vsak dan topel čaj
– po zaključku tečaja otroški športni napitek
– zadnji dan tekmovanje in nagrada + diploma
– animacija z Impulz sportovo maskoto Bernardincem Tonetom
– po zaključku tečaja slikovni album v digitalni obliki
– ob zaključku smučarskih tečajev kratek filmček, v katerem so zajeti vsi otroški tečaji

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Informacije:
Luka Ferdin: 040 600 695
info.impulz@gmail.com

ODHODI

– Vrhnika (Lidl – avtobusna postaja)
– Ljubljana (Avto Krka – tehnični pregledi)
– Domžale (Petrolova črpalka, Ljubljanska cesta 2)
– Kamnik (TC Qlandia)
– Medvode (Športna dvorana Medvode)
– Kranj (TC Tuš center Kranj – Planina in avtobusna postaja Labore)
– Škofja Loka (Qcenter na Grencu)
– Gorenja vas (Petrolova črpalka)
– Žiri (Zadružni dom)

KONTAKT

Športno društvo Impulz Sport
Grenc 4a
4220 Škofja Loka
Slovenija

gsm: +386 40 600 695
e-mail: info.impulz@gmail.com

Transakcijski račun: IBAN SI56 0433 1000 3013 808
NOVA KBM – Nova Kreditna banka Maribor d.d
Davčna številka: 69750483
Matična številka: 4044169000

 OPOMBE

V primeru pomanjkanja snega bo tečaj prestavljen na smučišče Vogel, Kranjsko Goro, Golte ali Pokljuko.

Možno si je izposoditi smučarsko in deskarsko opremo (smuči, smučarska deska, palice, čevlje, čelado). Cena kompleta znaša 65 € / 5 dni.

V primeru interesa nakupa smučarske ali deskarske opreme nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

V primeru prostih mest na avtobusu se nam lahko pridružite tudi starši, cena prevoza je 15 €.

Ob prijavi dveh otrok iz ene družine prejmeta oba člana 10 % popusta, treh otrok 15 %, štirih otrok 20 % … Popust se upošteva v primeru, da se otroci udeležijo tečaja vseh 5 dni.

Ob prijavi svojega otroka dovoljujete uporabo osebnih podatkov za potrebe organizatorja. Organizator se obveže, da bo osebne podatke obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Dovoljujete tudi uporabo slikovnega in videogradiva, posnetega na tečajih (objava na lastni internetni strani) v okviru svojih dejavnosti. Če je oseba mlajša od 18 let, mora biti prijava poslana s strani staršev oz. zakonitega zastopnika!

PODROBEN OPIS

SMUČARSKI IN DESKARSKI TEČAJ

5-dnevni tečaj smučanja in deskanja za predšolske in šolske otroke z ekipo Impulz sport poteka tako v času božično-novoletnih kot tudi zimskih počitnic. Tečaj se priporoča vsem iz jugozahodne regije. Avtobusni prevoz je vključen v ceno in je organiziran vsak dan iz Vrhnike, Ljubljane, Kamnika, Domžal, Medvod, Kranja, Škofje Loke, Gorenje vasi in Žiri na smučišče ter nazaj. Vsak dan, v zgodnjih jutranjih urah, po ustaljenem voznem redu poberemo vse tečajnike in jih dostavimo na smučišče, prav tako pa se po zaključku vsakega dne vrnemo na njihovo vstopno in izstopno točko. Učenje v naših smučarskih in deskarskih tečajih poteka v različnih težavnostnih skupinah. Tečaj smučanja in deskanja je lahko nepozabna izkušnja, saj individualni pristop težko nadomesti moč skupinskega duha. Vendar pa je sam učni proces prilagojen celotni skupini in se ga lahko kombinira tudi z individualnimi učnimi urami. Učenje poteka v različno velikih skupinah, predvsem glede na znanje otrok.

PRIČETEK

Vse tečajnike poberemo na vstopnih točkah iz Vrhnike, Ljubljane, Kamnika, Domžal, Medvod, Kranja, Škofje Loke, Gorenje vasi, ter Žiri vse do smučišča. Prvi dan vsak otrok navadno prinese s seboj vso smučarsko opremo, ki jo za ostale dni smučarskega oz. deskarskega tečaja pusti v bazi Impulz sport-a na smučišču in jo vzame šele zadnji dan smučarskega oz. deskarskega tečaja.

Na smučarskem avtobusu za krajšanje poti s tečajniki po želji pogledamo kak risani film. Prvi dan ob prihodu na smučišče našim tečajnikom pomagamo pri obutvi, razdelitvi malice, rokovanju s smučarsko opremo ipd., nadenemo jim tudi Impulzove srajčke. Tako so otroci pripravljeni na smučarski dan. Čisti začetniki so ločeni in jih odpeljemo v Impulzov otroški vrtec, ostale pa odpeljemo na preizkus; preizkusimo jih na blagi naklonini z iztekom, kjer preverimo njihovo znanje.

Po preizkusu so tečajniki razdeljeni v skupine, primerne njihovemu znanju. Vsako od skupin dobi strokovno izobražen učitelj, učiteljica, ki pa ima lahko ob sebi tudi pomočnika (v začetnih skupinah sta vedno dva učitelja na skupino: učitelj + pomočnik).

Smučarski oz. deskarski tečaj poteka od 9.00 do 13.00. Nekje na polovici smučarskega in deskarskega tečaja skupina z učiteljem odide v bazo Impulz sporta na zasluženo malico in topel čaj. Po končani malici odidejo nazaj na smučišče, kjer poteka strokovno podkovani smučarski oz. deskarski tečaj, kjer otroci pridobivajo strokovno znanje. Naše najmlajše smučarje in deskarje začetnike pa zabava tudi Impulz sport-ova maskota Bernardinec Tone, ki jih bo razveseljeval z bonboni. Ob 13.00 tečajniki zaključijo, učitelj jih pospremi pred avtobus, kjer dobijo tudi športni napitek, tam jim učitelji in pomočniki pomagajo pri sezuvanju, slačenju ipd.

Ob 13.45 se odpravimo v dolino, na avtobusu spet pogledamo kakšno risanko ali pa se otroci zabavajo po svoje. Tako približno zaključimo vsak dan.

En dan v tednu nas bo obiskala tudi profesionalna Elanova ekipa, ki bo imela na voljo najsodobnejše otroške smuči Elan, ki jih bodo lahko preizkusili tudi naši tečajniki.

TEKMA

Zadnji dan smučarskega oz. deskarskega tečaja organiziramo tudi tekmo za vse tečajnike. Namen le-te je v osnovi prikaz poteka tekmovanj s perspektive tekmovalca. Seveda je to neobvezujoči del, vendar ga toplo priporočamo vsem, tako tistim, ki bi radi dokazali svoje znanje in hitrost, kot tudi tistim, ki bi se po progi peljali bolj iz avanturističnih razlogov.

ZAKLJUČEK in PODELITEV

Zadnji dan se v bazi Impulz sporta zberemo na smučarski zabavi, ki je na samem smučišču. Tu poteka kratek program vseh inštruktorjev smučarske šole, fotografiranje, potem sledi razglasitev rezultatov zaključne tekme in podelitev diplom ter sladkih nagrad.

Po podelitvi učenci odidejo na smučišče, kjer izkoristijo še zadnji dan smučarskega oz. deskarskega tečaja. Ob 14.30 zaključijo s tedenskim tečajem, pospremimo jih do avtobusa, kjer imajo še zadnjo možnost druženja in obujanja nepozabnih trenutkov, ki so jih doživeli na našem smučarskem oz. deskarskem tečaju.

Spletna prijava

Kliknite spodnji gumb in izpolnite spletno prijavnico. Vsakega otroka je potrebno prijaviti posebej.

Pokličite nas na 040 600 695 ali pišite na info.impulz@gmail.com

Meni